Informatikai rendszerek telepítése PDF Nyomtatás E-mail

 

Megrendelőink bizalmát élvezve az elmúlt években sok vállalkozás vagy éppen induló projekt informatikai rendszerét építettük fel a "nulláról".
A megrendeléstől számított 2-3 hét leforgása alatt képesek vagyunk bárhol az országban kulcsrakész, megbízható rendszert kialakítani. Önnek csak a költségekkel kapcsolatos döntéseket kell meghoznia a többi a mi dolgunk.

Segítünk kiválasztani és megrendeljük a leggazdaságosabb internet és telefonszolgáltatást. Az iroda méretétől, funkciójától vagy éppen a projekt hosszától függően kiépítjük e legmegfelelőbb számítógép hálózatot. Ez lehet strukturált (vezetékes), WIFI (vezeték nélküli) vagy a meglévő 220 V-os villamosáram rendszerre épülő hálózat. Szükség esetén a telefonhálózat és telefonközpont (Panasonic, Alcatel) létesítését is elvégezzük. Beszerezzük és telepítjük a szükséges hálózati eszközöket (router, tűzfal, switch, bridge, access point). Preferált márkáink: D-Link, SMC, Linksys.

A felhasználók számának és a tárolni kívánt adatmennyiség függvényében választjuk ki a megfelelő szerver gépet (HP vagy Dell). A szerver gépekre a Microsoft Windows Server 2003 és 2008-as termékeit javasoljuk de a megrendelő kérésére Linux szerver telepítését is vállaljuk.

Gondoskodunk a rendszeres adatmentésről szalagos (Dat, Ultrium) vagy merevlemezes háttértár (SAN) formában. A mentés szoftveres megoldására a Symantec BackupExec termékét vagy pedig a lényegesen olcsóbb BackupAssist-ot használjuk.

Segítünk kiválasztani, beszerezzük és telepítjük a felhasználói igényeket kielégítő munkaállomásokat. (HP, Dell, Microsoft Windows)

Gondoskodunk a vírusvédelemről minden számítógépen. (McAfee ViirusScan, Nod32)

A nyomtatási és fénymásolási kapacitást a felhasználók igényéhez alakítjuk. Fénymásolók: Minolta, Infotec  Nyomtató: HP, Epson, Kyocera  Plotter: HP 

A leírtak egy általános irodai rendszer alapjait mutatják be, melyet az Ön igényei és elvárásai szerint formálunk cégének vagy projektjének céljára.

Forduljon hozzánk bizalommal.