ESET PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük, hogy megérkeztek az ESET védelmi programok 5-ös verziói vállalatok számára is.

Számos új funkcióval ellátott verziókat adott ki az ESET a vállalati felhasználóknak szánt termékeiből. A korábbi NOD32 Antivirus Business Edition és Smart Security Business Edition az ESET Endpoint Antivirus és ESET Endpoint Security nevet kapta. A cég emellett megújította az ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazást is, amely biztosítja a korábbi és az új termékek egyszerű kezelését is.

Az 5-ös verziójú otthoni változatban bemutatkozott felhő alapú technológia már vállalati környezetben is biztosítja a gépek fejlettebb, hatékonyabb védelmét.
Az ESET zászlóshajójának számító Smart Security legújabb üzleti változata, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Endpoint Security mindezen kívül a szülői felügyeletből továbbfejlesztett webfelügyelet moduljával a vállalat házirendjéhez alakítható, biztonságos böngészést tesz lehetővé.
A cserélhető adathordozók hozzáférési szintjének beállításával és azok automatikus ellenőrzésével megelőzhető a kártevők leggyakrabban használt terjedési módja. A platformokon átívelő védelmének köszönhetően pedig Windows-on, OS X-en és Linux-on is egyaránt észleli bármelyik operációs rendszerre jellemző kártevőt.

Új távadminisztrációs szoftver

Megújult az ESET Remote Administrator alkalmazás is, mely a védelmi programok új funkcióinak kezelése mellett számos újdonsággal teszi egyszerűbbé és hatékonyabbá a biztonsági rendszer üzemeltetését. Továbbfejlesztett jelentési rendszerével és valós idejű webes felületével folyamatosan nyomon követhető a hálózatunk biztonsági állapota. A védelmi modulok gyorsabb kezelhetőségével és az ütemezett feladatok azonnali végrehajthatóságával gyorsabban háríthatók el az esetlegesen felmerülő problémák. Lehetőség nyílik továbbá a vírusdefiníciós adatbázis biztonságos, HTTPS protokollon keresztül történő frissítésére, illetve az adatbázis verziójának visszaállítása egy korábbi állapotára, amennyiben valamely frissítés inkompatibilis lenne a rendszerrel. A szoftver emellett lehetővé teszi a platform független távadminisztrációt, így az ESET Remote Administrator új verziójával menedzselhetőek az ESET OS X és Linux alapú szerver- és kliensvédelmi megoldásai is.

Változás az árlistában

Megjelent az új végfelhasználó árlista. Áraink változatlanok, azonban a termékek megnevezése az alábbiak szerint módosult:
ESET NOD32 Antivirus Workstation Protection-ból ESET Endpoint Antivirus Workstation Protection, ESET NOD32 Antivirus Business Edition-ből ESET Endpoint Antivirus Business Edition, ESET Smart Security Business Edition-ből ESET Endpoint Security Business Edition lett.

A legújab végfelhasználói árlista letölthető innen:  ESET Végfelhasználói árlista.  Cégünk továbbra is minimum 10% kedvezményt biztosít ezekből az árakból.

Emellett kikerültek az árlistából a megszűnt 2.7-es termékek:
Az ESET NOD32 Antivirus for Kerio Mail Server, az ESET NOD32 Antivirus for Kerio WinRoute Firewall, az ESET NOD32 Antivirus for Novell Netware és az ESET NOD32 Antivirus for DELL Network Attached Storage.

Díjmentes áttérés a felhasználók számára

Az új verziókra történő áttérés érvényes licenccel díjmentesen elvégezhető. Bármely esetlegesen felmerülő technikai kérdésével kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Az új termékverziók továbbfejlesztett funkciói:

 

ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security

 • Felhő alapú védelem
 • Behatolás-megelőző rendszer (HIPS)
 • Eszközfelügyelet
 • Webfelügyelet*
 • Vírusdefiníciós adatbázis visszaállításának lehetősége
 • Prezentációs üzemmód
 • Moduláris telepítési lehetőség*
 • Microsoft NAC támogatás

* Csak ESET Endpoint Security esetén érhető el

ESET Remote Administrator

 • Valós idejű webes felület
 • Védelmi modulok gyorsabb kezelése
 • Konfigurálható hozzáférési szint
 • Továbbfejlesztett jelentési rendszer
 • Frissítési adatbázis visszaállíthatósága korábbi verzióra
 • Véletlenszerű terheléselosztás feladatok végrehajtásakor
 • Modulárisan telepíthető programok
 • HTTPS tükrözés
 • Megújult konfiguráció szerkesztő
 • Továbbfejlesztett távtelepítés és hálózati keresés
 • Az ütemezett feladatok azonnali végrehajtása

Képek az új termékekről:
ESET Endpoint Security:  Képek ees.rar  
ESET Endpoint Antivirus: Képek eea.rar 
ESET Remote Administrator: Képek era.rar 

 


Frissítve: 2012 január

Az ESET partnerekén ügyfeleink részére jelentős kedvezménnyel kínáljuk a Nod32 Antivírus programcsalád teljes termék kinálatát. Már néhány darabos licencvásárlás esetén is minimum 10% kedvezményt biztosítunk a végvelhasználói árakból. Vásárlás előtt kérjen ajánlatot tőlünk is, hogy a legjobb áron vásárolhassa meg licenceit.  Mint rendszerintegrátornak, örömünkre szolgál ha nem csupán a licenceit vásorolja tőlünk, hanem a telepítést és üzemeltetést is szakembereinkre bízza. Az aktuális árlistát letöltheti az alábbi linken. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

ESET Termékek

ESET Smart Security  (vírusvédelem, levélszemét szűrés, tűzfal)
ESET Nod32 Workstation Protection (munkaállomás vírusvédeleme)
ESET Nod32 Antivírus Business Edition (a vírusvédelem vállalati verziója)
ESET File Security for Server (szerverek vírusvédelme)
ESET Mail Security for Server (levelező szerverek vírusvédelme)
ESET Remote Administrator (a teljes vállalati vírusvédelem irányítása egy pontból)

A kedvezmények nélküli régi végfelhasználói árlista letöltése